GÜZ DÖNEMİ:

• Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen HUBF & HUBE Seminer Serisi - 2024 kapsamında, 26 Ekim 2023 Perşembe günü ROKETSAN’da Baş Uzman Mühendis olarak görev yapan Dr. Ezgi CİVEK-COŞKUN tarafından “Design Principles and Development Road Map of Turkish Space Launcher” başlıklı seminer yüz yüze olarak gerçekleştirilmiştir.

Seminerden enstantaneler

• Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen HUBF & HUBE Seminer Serisi - 2024 kapsamında, 9 Kasım 2023 Perşembe günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Uçak Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Kürşad Melih GÜLEREN tarafından “Application of Large Eddy Simulation (LES) to Aerospace Engineering Problems” başlıklı seminer yüz yüze olarak gerçekleştirilmiştir.

Seminerden enstantaneler

• Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen HUBF & HUBE Seminer Serisi - 2024 kapsamında, 30 Kasım 2023 Perşembe günü Üniversitemiz Uçak Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Mehmet Ali AK tarafından “Code Parallelization Strategies in Shared Memory Systems for Complex Engineering Simulations” başlıklı bir seminer yüz yüze olarak gerçekleştirilmiştir.

Seminerden enstantaneler

• Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen HUBF & HUBE Seminer Serisi - 2024 kapsamında, 21 Aralık 2023 Perşembe günü TÜBİTAK-MAM’da Danışman ve CNRS-ICARE’de Uzman Araştırmacı olarak görev yapan Prof. Dr. İskender GÖKALP tarafından “Hidrojen (Müvellidülma) Teknolojileri ve Türkiye (Hydrogen Technologies and Türkiye)” başlıklı bir seminer yüz yüze olarak gerçekleştirilmiştir.