Genel Haberler
14.06.2023

Öğrencilerimiz RAST2023 Konferansında Sözlü Sunum Gerçekleştirdi!

İki yılda bir İstanbul’da düzenlenen Uluslararası RAST (Recent Advances in Space Technologies) konferanslarının onuncusu, 7-9 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Detayları aşağıda belirtilen, bölümümüzden iki bildiri bu konferansta sözlü olarak sunulmuştur.

• Bölümümüz dördüncü sınıf öğrencileri Ilknur Akkaya, Eren Adiguzel, Sevde Ozkan, Ugur Anil Kose, Mert Oz ve Prof. Dr. Ugur Murat Leloglu tarafından yazılan “Tether Experiment: PocketQube Deployed from a CubeSat” başlıklı bildiri İlknur Akkaya tarafından sunulmuştur.

• Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Nevsan Şengil ile Bölümümüz dördüncü sınıf öğrencileri Tuğrul Eren Dağlı, Begüm Güngör ve Ezgi Polat tarafından yazılan “Trajectory Optimization for a Single Stage Launcher with Constrained Conditions” adlı bildiri ise Tuğrul Eren Dağlı tarafından sunulmuştur.