Genel Duyurular
22.10.2021

Yarı Zamanlı Araştırma Görevlisi Alımı Hakkında (Son Başvuru 1 KASIM'a uzatılmıştır!)

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine yarı zamanlı araştırma görevlisi alımı yapılacaktır.

Belirlenen kontenjan 4 kişiliktir. Başvuru için Uçak Mühendisliği veya Uzay Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekmektedir. Başvuruda bulunan adayların genel not ortalamaları dikkate alınacaktır. Ayrıca, adayların İngilizce yeterlilikleri de değerlendirilecektir. Yarı zamanlı olarak alınacak olan araştırma görevlilerinin destek verecekleri program İngilizce olduğu için adayların ya İngilizce bir lisans programından mezun olmaları ya da İngilizce seviyelerini bir yabancı dil sınavı ile belgelemeleri gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen adaylar 2021-2022 Güz Dönemi sonuna kadar görevlendirilecek olup adaylardan bu tarihe kadar çalışacaklarını taahhüt etmeleri beklenmektedir. Başvurular 1 Kasım 2021 saat 17:00'a kadar alınacak olup başvuru sonuçları 2 Kasım 2021 tarihinde ilan edilecektir.

Başvuru için öz geçmişinizi, transkriptinizi ve dil yeterlilik belgenizi fakültemiz sekreterleri Merve Karahan’a (e-posta adresi:“mkarahan@thk.edu.tr”) ve İlknur Uğurluoğlu'na (e-posta adresi:“iugurluoglu@thk.edu.tr”)  e-posta aracılığı ile gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz e-postanın bilgi satırına Uçak Mühendisliği (myaman@thk.edu.tr) ve Uzay Mühendisliği (tcsisman@thk.edu.tr) bölüm başkanlarını da ekleyiniz.